Prepaid IT-strippenkaart

€ 90,75

Als Linux- en UNIX-experts delen we graag onze unieke kennisbron met u! Met een strippenkaart voor al uw IT-vragen, kunt u heel gemakkelijk een beroep doen op de kennis van AT Computing. U bepaalt vooraf hoeveel uur u nodig heeft, waarna u zonder administratieve rompslomp met uw vragen bij ons terecht kunt.

Geef hieronder het aantal uren support aan die u wilt inkopen. Zodra uw betaling is bijgeschreven, ontvangt u onze contactgegevens. Vanaf dat moment kunt u telefonisch of per e-mail vragen stellen tot het maximum van de totale tijd van uw strippenkaart. Na afhandeling krijgt u een melding van de restwaarde van uw strippenkaart. Uw strippenkaart heeft een geldigheid van 1 jaar.

Per strip van 1 uur betaalt u € 75,00 exclusief BTW. U kunt bellen of e-mailen voor ondersteuning op afstand op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur. Per contact rekenen wij minimaal 15 minuten en na deze eerste 15 minuten betaalt u per minuut.

NB. Mocht het nodig zijn met u mee te kijken op uw systeem, dan kan dat uiteraard. In zo'n geval moet u er rekening mee houden dat het opzetten van de verbinding met uw systemen enige tijd kan kosten. Deze tijd wordt meegeteld en gaat dus af van de totale tijd van uw strippenkaart.

 

Voeg toe:

Contact

AT Computing bv
Kerkenbos 1238
6546 BE Nijmegen
024 - 352 7282
info@atcomputing.nl

Online Training

Examentraining

IT-strippenkaart

Copyright © 2008-2017 AT Computing Training Shop. Powered by Zen Cart.