LPIC cert. level 1 - examen 101 (NL)

Prijs (vanaf): € 361,79

In de online cursus LPI 101 worden de onderwerpen behandeld die nodig zijn om het LPI 101 examen met succes te behalen. In ongeveer 16 uur online training leert u de basisvaardigheden die u als Linux Professional nodig hebt om de meest gangbare Linux distributies te kunnen beheren. De cursus behandelt algemeen filesysteembeheer, gebruik van de commandoregel (de shell), een Linux systeem installeren, algemeen software beheer en procesbeheer.

Na afloop van de cursus kunt u een eenvoudig Linux systeem installeren en beheerwerkzaamheden uitvoeren. Bovendien kunt u met wat extra zelfstudie met succes het examen LPI 101 afleggen. Samen met het examen LPI 102 levert u dit de basiskennis op die LPI stelt aan het LPIC-1 niveau (Junior Level Linux Professional). Voor het afleggen van deze examens kunt u terecht bij een VUE-centrum bij u in de buurt.

U hebt 6 maanden beschikking over de LPI 101 online training. Als u meer tijd nodig hebt om de online training te volgen, dan krijgt u op verzoek nog 3 maanden verlenging zonder extra kosten.

Volgt u de training liever klassikaal? Kijk op de website van AT Computing voor de klassikale LPI 101 training.

Slides
Bij deze cursus kunnen de beschikbare cursusslides apart als pdf worden meegeleverd. Het voordeel hiervan is dat u de slides die ook in de training online te zien zijn, uit kunt printen voor uw eigen gemak. Deze slides worden (tijdens kantooruren) per e-mail naar u toegestuurd.

Wanneer u de slides wilt ontvangen vinkt u onderaan de pagina de optie 'Cursusslides' aan voordat u op bestellen klikt.

Boek
Bij deze cursus kan het Engelstalige boek 'LPIC-1 study guide' van Christine Bresnahan & Richard Blumn  worden meegeleverd. Dit gedetailleerde studieboek kan gebruikt worden als zelfstudiemateriaal en naslagwerk en wordt door onze docenten aanbevolen als zelfstudiemateriaal naast de klassikale of online trainingen.

' Het boek behandelt alle LPI doelen voor het 101 en 102 examen op een prettige manier. Ieder onderwerp wordt met de juiste diepgang behandeld. Hierdoor is het erg geschikt om als studieboek te dienen voor de LPI 101 en 102 examens.'
Martijn Brekhof, docent/consultant bij AT Computing

Let op! Het boek behandelt alle onderwerpen van zowel het 101 als het 102 examen en is te gebruiken bij beide trainingen. Wanneer u het boek bij de training 'LPI certificering level 1 (LPIC1) - examen 101' heeft aangeschaft hoeft u het bij de training 'LPI certificering level 1 (LPIC1) - examen 102' niet meer aan te schaffen.

Verzendkosten binnen Nederland zijn in de prijs inbegrepen.
Neem contact met ons op wanneer u niet in Nederland woonachtig bent.

Wanneer u het boek wilt ontvangen vinkt u onderaan de pagina de optie 'Boek: LPIC-1 Study guide' aan voordat u op bestellen klikt. Wanneer u zowel het 'LPIC-1' boek als de cursusslides wilt ontvangen kiest u voor de derde optie 'Boek: LPIC-1 Study guide & cursusslides', u ontvangt dan €5,- korting op de cursusslides!

Trainer: Martijn Brekhof, docent/consultant bij AT Computing

'Ik ben bijzonder tevreden over de kwaliteit van de cursus. Studeren wanneer het jou uitkomt, een uitstekende, ervaren docent en een goed opgebouwd lesprogramma. Eindelijk een online cursus die de tijd en het geld meer dan waard is!'
D. De Coninck allereerste L101 online cursist
    

'Het ziet er allemaal prima uit. De lessen zijn goed te volgen, zijn goed gedoseerd
en met een schermafdruk van de dia's heb ik een redelijk compleet verhaal om nog eens door te bladeren.'
  
Particuliere L101 online cursist

Weergegeven cursusprijzen zijn inclusief BTW

Professionele computergebruikers die gecertificeerd Linux-systeembeheerder (junior level) willen worden.

 

De cursus voldoet aan de leerdoelen die het LPI heeft gesteld. Hieronder vindt u de hoofdstukken van de LPI 101 online-training met de daarbijbehorende leerdoelen (topics) die LPI stelt.

0.0      LPIC-1 101 Leerdoelen
00.      Certificering en examens
01.      Inleiding Linux
02.      De Commandoregel
03.      Inleiding filesysteem
04.      Introductie editor vi
05.      Shell
06.      Fysieke filesysteemstructuur
07.      Logische filesysteemstructuur
08.      Filesysteembeheer
09.      Tekst-filters
10.      Reguliere expressies
11.      Input/output redirection
12.      Back-up- en Archieftools
13.      Procesbeheer
14.      PC hardware configuratie
15.      Systeem-installatie
16.      Systeem startup en shutdown
17.      Shared libraries
18.      Package management
19.      File- en directory-permissies - basis
20.      Disk quota
21.      File- en directory-permissies - gevorderd

 

 

Maak uw keuze:

Vink de producten aan die u bij uw training wilt ontvangen:Andere artikelen gekocht door klanten die dit artikel kochten ...


Contact

AT Computing bv
Kerkenbos 1238
6546 BE Nijmegen
024 - 352 7282
info@atcomputing.nl

Online Training

Examentraining

IT-strippenkaart

Copyright © 2008-2018 AT Computing Training Shop. Powered by Zen Cart.