LPIC cert. level 1 - examen 101 en 102 pakket (DU)

Prijs (vanaf): € 507,39

De Duitstalige cursussen LPIC-1 101 en LPIC-1 102 zijn als pakket te boeken.

In deze Duitstalige online trainingen LPIC-1 101 en LPIC-1 102 worden de onderwerpen behandeld die nodig zijn om het LPI 101 en 102 examen met succes te behalen. U leert de basisvaardigheden die u als Linux Professional nodig hebt om de meest gangbare Linux distributies te kunnen beheren. Na afloop van deze trainingen kunt u een eenvoudig Linux systeem installeren en beheerwerkzaamheden uitvoeren, een basis-netwerkconfiguratie op een Linux systeem beheren en simpele scripts schrijven om taken te automatiseren.

U hebt 12 maanden beschikking over de twee online trainingen. Als u meer tijd nodig hebt om de online trainingen te volgen, dan krijgt u op verzoek nog 3 maanden verlenging zonder extra kosten.

Boek
Bij deze cursus kan het Engelstalige boek 'LPIC-1 study guide' van Christine Bresnahan & Richard Blumn worden meegeleverd. Dit gedetailleerde studieboek kan gebruikt worden als zelfstudiemateriaal en naslagwerk en wordt door onze docenten aanbevolen als zelfstudiemateriaal naast de klassikale of online trainingen.

' Het boek behandelt alle LPI doelen voor het 101 en 102 examen op een prettige manier. Ieder onderwerp wordt met de juiste diepgang behandeld. Hierdoor is het erg geschikt om als studieboek te dienen voor de LPI 101 en 102 examens.'
Martijn Brekhof, docent/consultant bij AT Computing

Let op! Het boek behandelt alle onderwerpen van zowel het 101 als het 102 examen en is te gebruiken bij beide trainingen. Wanneer u het boek bij de training 'LPI certificering level 1 (LPIC1) - examen 101' heeft aangeschaft hoeft u het bij de training 'LPI certificering level 1 (LPIC1) - examen 102' niet meer aan te schaffen.

Verzendkosten binnen Nederland zijn in de prijs inbegrepen.
Neem contact met ons op wanneer u niet in Nederland woonachtig bent.

Wanneer u het boek wilt ontvangen vinkt u onderaan de pagina de optie 'Boek: LPIC-1 Study guide' aan voordat u op bestellen klikt.

Trainer: Ingo Wichmann, Linuxhotel
Weergegeven prijzen zijn inclusief BTW

Professionele computergebruikers die gecertificeerd Linux-systeembeheerder (junior level) willen worden.

De cursussen voldoen aan de leerdoelen die het LPI heeft gesteld. Met de pakketkeuze LPIC-1 101 en 102 bespaart u zo'n €100,00!

Maak uw keuze:

Vink de producten aan die u bij uw training wilt ontvangen:

Goed te combineren met:


Contact

AT Computing bv
Kerkenbos 1238
6546 BE Nijmegen
024 - 352 7282
info@atcomputing.nl

Online Training

Examentraining

IT-strippenkaart

Copyright © 2008-2018 AT Computing Training Shop. Powered by Zen Cart.