LPIC cert. level 1 - examen 102 (NL)

Prijs (vanaf): € 361,79

In de online cursus LPI 102 worden de onderwerpen behandeld die nodig zijn om het LPI 102 examen met succes te behalen. Tijdens de 15 uur durende online training leert u de basisvaardigheden die u als Linux Professional nodig hebt om de meest gangbare Linux distributies te kunnen beheren. De cursus behandelt basis shell scripting, de technische ascpecten van de desktop, beheer van gebruikers en basis services zoals loggin, versturen van mail, printers, het configureren van simpele netwerkinstellingen en het instellen van basis-beveiligingsmaatregelen.

Na afloop van de cursus kunt u een basis netwerkconfiguratie op een Linux systeem beheren en simpele scripts schrijven om taken te automatiseren. Bovendien kunt u met wat extra zelfstudie het LPI 102 examen met succes afleggen. Samen met het examen LPI 101 levert u dit de basiskennis op die LPI stelt aan het LPIC1-niveau (Junior Level Linux Professional). Voor het afleggen van deze examens kunt u terecht bij een VUE-centrum bij u in de buurt.

U hebt 6 maanden beschikking over de LPI 102 online training. Als u meer tijd nodig hebt om de online training te volgen, dan krijgt u op verzoek nog 3 maanden verlenging zonder extra kosten.

Volgt u de training liever klassikaal? Kijk op de website van AT Computing voor de klassikale LPI 102 training.

Slides
Bij deze cursus kunnen de beschikbare cursusslides apart als pdf worden meegeleverd. Het voordeel hiervan is dat u de slides die ook in de training online te zien zijn, uit kunt printen voor uw eigen gemak. Deze slides worden (tijdens kantooruren) per e-mail naar u toegestuurd.

Wanneer u de slides wilt ontvangen vinkt u onderaan de pagina de optie 'Cursusslides' aan voordat u op bestellen klikt.

Boek
Bij deze cursus kan het Engelstalige boek 'LPIC-1 study guide' van Christine Bresnahan & Richard Blumn worden meegeleverd. Dit gedetailleerde studieboek kan gebruikt worden als zelfstudiemateriaal en naslagwerk en wordt door onze docenten aanbevolen als zelfstudiemateriaal naast de klassikale of online trainingen.

' Het boek behandelt alle LPI doelen voor het 101 en 102 examen op een prettige manier. Ieder onderwerp wordt met de juiste diepgang behandeld. Hierdoor is het erg geschikt om als studieboek te dienen voor de LPI 101 en 102 examens.'
Martijn Brekhof, docent/consultant bij AT Computing

Let op! Het boek behandelt alle onderwerpen van zowel het 101 als het 102 examen en is te gebruiken bij beide trainingen. Wanneer u het boek bij de training 'LPI certificering level 1 (LPIC1) - examen 101' heeft aangeschaft hoeft u het bij de training 'LPI certificering level 1 (LPIC1) - examen 102' niet meer aan te schaffen.

Verzendkosten binnen Nederland zijn in de prijs inbegrepen.
Neem contact met ons op wanneer u niet in Nederland woonachtig bent.

Wanneer u het boek wilt ontvangen vinkt u onderaan de pagina de optie 'Boek: LPIC-1 Study guide' aan voordat u op bestellen klikt. Wanneer u zowel het 'LPIC-1' boek als de cursusslides wilt ontvangen kiest u voor de derde optie 'Boek: LPIC-1 Study guide & cursusslides', u ontvangt dan €5,- korting op de cursusslides!

Trainer: Martijn Brekhof, docent/consultant bij AT Computing

Weergegeven prijzen zijn inclusief BTW

Professionele computergebruikers die gecertificeerd Linux-systeembeheerder (junior level) willen worden.

De cursus voldoet aan de leerdoelen die het LPI heeft gesteld. Hieronder vindt u de hoofdstukken van de LPI 102 online-training met de daarbijbehorende leerdoelen (topics) die LPI stelt.

0.0 LPIC-1 102 leerdoelen
00. Certificering en examens
01. Shell scripting
02. Gebruiksbeheer
03. Systeemlogging
04. SQL Database Management
05. Automatische job sceduling
06. Systeemtijd
07. Localisation
08. Print-systeem
09. X Window
10. TCP/IP fundamenteel
11. TCP/IP configuratie
12. Services configuratie
13. Mail Transfer Agent basis-configuratie
14. DNS basis-configuratie
15. Accessibility
16. Data beveiligen door middel van encryptie
17. Security administratie
18. Opzetten security

Maak uw keuze:

Vink de producten aan die u bij uw training wilt ontvangen:Andere artikelen gekocht door klanten die dit artikel kochten ...


Contact

AT Computing bv
Kerkenbos 1238
6546 BE Nijmegen
024 - 352 7282
info@atcomputing.nl

Online Training

Examentraining

IT-strippenkaart

Copyright © 2008-2018 AT Computing Training Shop. Powered by Zen Cart.