Uit onze enquête

Ervaringen van onze online LPI cursisten

Een totaal nieuwe leerervaring. Leren waar en wanneer het uitkomt! Of dat ook in de praktijk zo werkt, wilden wij erg graag weten.
Daarom hebben we onze online-cursisten een aantal vragen voorgelegd.

Uit onze enquete

Het merendeel van de respondenten (94%) heeft gekozen voor de online LPI training omdat ze zelf de tijd kunnen indelen en meer dan tweederde van de respondenten vond het belangrijk dat ook het tempo helemaal zelf bepaald kon worden.
Of zoals een 1 cursist het verwoordde: 'Ik vind het een groot voordeel van deze online-vorm van training dat de inhoud niet in een paar dagen tijd achter elkaar 'geconsumeerd' wordt, maar veel meer gespreid.' En een andere cursist zag voordelen in de herhaling: 'Verder vond ik het ook prettig om af en toe een stukje opnieuw te horen als het wat onbekender was. In de klas kun je wel vragen stellen, maar nu kon ik echt mijn eigen tempo bepalen.'

93% van de respondenten vindt de indeling in hoofdstukken van ca. een halfuur precies goed en 80% vindt de totale trainingsduur precies goed.

Alle respondenten gaven aan van plan te zijn om examen te doen, maar niemand had dat op dat moment gedaan.
Een van de respondenten: “Ik heb met plezier de online training gevolgd. Je moet wel gemotiveerd zijn, vanwege de discipline, maar bij mij zat dat wel goed. Voor het examen wil ik nog eens goed gaan zitten.'

Tot slot hebben we gevraagd de online LPI training een rapportcijfer te geven.
De online LPI training wordt:
- door 33% gewaardeerd met een 7,
- door 53% met een 8
- door 14% met een 9.
 Het gemiddelde rapportcijfer is daarmee een 7,8.