Examentraining LPI certificering level 1 examen 102

Belangrijk:
Aanmelden voor de
examentraining dagen verloopt (voorlopig nog) niet via de webshop.

Data van de examentraining dagen zijn te vinden op de website van AT Computing.
Klik hier om de data te bekijken en u aan te melden voor deze practicumdagen.

Menig examenkandidaat laat zich erg verrassen door de manier waarop de vragen tijdens het LPI-examen worden gesteld. Hierdoor worden soms vragen fout beantwoord waarop men normaliter het antwoord wel weet. Tijdens deze examentraining voor het LPIC-102 examen proberen we u zo goed mogelijk voor te bereiden op de manier van vraagstellen door LPI.

Tijdens de examentraining maakt u één of twee proef-examens die naderhand zullen worden besproken. De examens zijn door AT Computing zelf gemaakt en gebaseerd op ons eigen cursusmateriaal en het boek dat we bij de cursus meeleveren. We hebben de vragen zo opgesteld dat ze overeenkomen met de manier waarop LPI de vragen stelt. Dit betekent dat alle vragen in het Engels zijn en dat u multiple-choice én open vragen kunt verwachten.

Deze examentraining is geschikt voor:

  • Examenkandidaten die nog nooit een LPI examen hebben afgelegd en van te voren willen oefenen en wennen aan de manier van examineren.
  • Examenkandidaten die in het verleden de LPI cursus hebben gevolgd en willen testen of hun kennis nog op peil is
  • LPI gecertificeerden die op herexamen moeten en willen toetsen of ze nog beschikken over de kennis voor de op dit moment geldende exameneisen.
  • Examenkandidaten die tijdens het oefenen de mogelijkheid willen hebben om bepaalde onderwerpen nog eens kort en duidelijk uitgelegd te krijgen.

 Contact

AT Computing bv
Kerkenbos 1238
6546 BE Nijmegen
024 - 352 7282
info@atcomputing.nl

Online Training

Examentraining

IT-strippenkaart

Copyright © 2008-2018 AT Computing Training Shop. Powered by Zen Cart.